Våra innehav

Vi har en intention att aldrig sälja våra innehav

Våra medarbetare delar och uppskattar denna vy. Detta ger bolagen lugn och ro att göra det som behövs kortsiktigt för att nå långsiktig framgång.

Vi är stolta ägare till följande bolag.

Tillverkar och säljer globalt lyftutrustning för att hantera containrar i hamnar, fiskprocessutrustning samt logistiklösningar för effektivare bränsle- och materialflöden.

Matek AB importerar och levererar maskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning. Vi har ett av den svenska marknadens starkaste utbud med kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare. Våra kunder är främst stenhuggare, håltagare, trädgårdsanläggare, kakel- och plattsättare, maskinuthyrare samt entreprenadföretag. Tack vare en egen effektiv försäljnings- och serviceorganisation kan vi erbjuda hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi levererar alltid direkt till kund, utan mellanhänder. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka vårt sortiment och erbjuda attraktiva lösningar för våra kunder. Företaget bildades 1984 och är baserat i Ystad.

Systemtruckar erbjuder truckar och maskiner till försäljning och hyra i alla storlekar över hela Sverige. Från norr till söder till bl.a. Sundsvall, Stockholm, Göteborg, Västerås, Eskilstuna, Malmö. Vårt utbud består av allt ifrån små palldragare, staplare, motviktstruckar till större maskiner med märken som bl.a. Linde, Toyota, Hyster, Unicarrier, Konecranes, Svetruck, Bulmor, Movella.  Utöver det säljer vi reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar möjligheten till längre livslängd på maskinerna och även ökad säkerhet för förarna.